BOSS NEWS

Boss nyhetene stormer inn i butikken, både topper, kjoler og bukse har ankommet. Fargene det går av i høst i dette merke er blått og hvitt, og stilen er veldig elegant og klassisk. Under ser du noen av godbitene vi har fått inn i butikken nå.

Denne mørkeblåe kjolen er veldig spesiell med kanten nede, perfekt til de som ikke vil ha en tettsittende kjole på seg. Her blir kjolen brukt sammens med en turkis clutch fra Burberry.
IMG_82933IMG_82811

Denne kjolen har en lekker detalje rundt halsen og lengden er perfekt for de som vil ha en kjole som går over knærne. Her blir kjolen brukt sammens med en glitter clutch fra Michael Kors.
IMG_83011 IMG_83055

Knallblå kjole perfekt bruk til finere anledninger som selskap og eventer.
IMG_83322

Denne jakken og kjolen er også fra Boss og passer fint sammens. Forma på kjolen er veldig spesiell, det gjør seg veldig med snittet og pynten midt på, kjolen er helt nydelig på. Og en perfekt tilbehør til antrekket er den lyse clutchen fra Burberry.
IMG_83644 IMG_83733

Som du ser kjolen over så fikk vi inn en topp i samme stoff, farge og fasong. Det er lekkert å bruke sammens med en dressbukse og pumps, da får man den klassiske stilen. Her har vi brukt en dressbukse fra Acne, pumps fra Michael Kors og den lyse clutchen fra Burberry.
IMG_84055

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s